Tidsstyrring af EL på bådpladsen ved Skovshoved Yachtværft

Nye CEE stik-dåser i el-stander

Det er ikke usædvanligt at man på havne rundt om i landet, oplever alvorlige brande i både der er vinteropbevaret. Det viser sig ofte at brandårsagen er el-drevne varmeinstallationer. Med en tætpakket bådplads ved Skovshoved Yacht Værft , skal der ikke meget fantasi til at forestille sig, hvad en sådan brand kan forårsage. Havnebestyrelsen har derfor besluttet at tidsstyre el-udtagene. Samtidig har vi opgraderet el-udtagne i standerne, så der nu skal benyttes de blå CEE stik (se billedet).

I perioden 1. oktober til 15. maj, vil der kun være strøm i standerne fra kl. 07 til kl. 18. Uden for dette tidsrum vil der ikke være strøm tilgængelig på pladsen.

Dette tiltag ændrer ikke på havnens reglement i øvrigt, så husk venligst altid at benytte havnens blå el-kabler med måler, når du har behov for strøm på bådpladsen. Hvis du ikke har sådan et kabel i forvejen, er du velkommen til at henvende dig til Havnekontoret. Det er gratis at låne kablet, men man skal lægge et depositum på kr. 2500, og efterfølgende afregne for forbrugt strøm.