Covid-19 Status

Opdateres når der er ændringer.

01. Februar 2021

Begrænset drift frem til 28. februar.

 

20. Januar 2021

Indtil videre fortsætter vi med begrænset drift frem til 7. februar .

 

01. Januar 2021

De nuværende skærpede restriktioner er forlænget fra 3. januar til d. 17. januar. For offentlige arbejdsgivere betyder dette en fortsat kraftig opfordring til at sende alle medarbejdere hjem, som ikke varetager en kritisk funktion.

 

Vi opretholder på begge havne et minimumsberedskab, og varetager de mest nødvendige opgaver. Havneadministrationen arbejder i stor udstrækning hjemmefra, og træffes bedst via vores telefoner på 26 30 26 11, eller via e-mail på skovshoved.havn@gentofte.dk eller hellerup.havn@gentofte.dk.

 

Det er fortsat muligt at få personlig betjening ved Havnekontoret, men vi anbefaler kun at benytte dette tilbud, hvis ikke det er et ærinde der kan vente. Venligst kontakt os på forhånd, og lav en aftale.