Tidsstyring af el-udtag på P-Syd

Lysstander på havnemole med el-måler ledninger indsat

Det er ikke usædvanligt at man på havne rundt om i landet, oplever alvorlige brande i både der er vinteropbevaret. Det viser sig ofte at brandårsagen er el-drevne varmeinstallationer. Med en tætpakket parkeringsplads på Skovshoved Havn, skal der ikke meget fantasi til at forestille sig, hvad en sådan brand kan forårsage. Havnebestyrelsen har derfor besluttet at tidsstyre el-udtagene fra i denne vinter.

I perioden 1. oktober til 15. maj, vil der kun være strøm i standerne fra kl. 07 til kl. 18. Uden for dette tidsrum vil der ikke være strøm tilgængelig på parkeringspladsen.

Dette tiltag ændrer ikke på havnens reglement i øvrigt, så husk venligst altid at benytte havnens blå el-kabler med måler, når du har behov for strøm på p-pladsen. Hvis du ikke har sådan et kabel i forvejen, er du velkommen til at henvende dig til Havnekontoret. Det er gratis at låne kablet, men man skal lægge et depositum på kr. 2500, og efterfølgende afregne for forbrugt strøm.