Ren Havn

Uge 22 er Ren By på Skovshoved Havn

Kampagnen afsluttes med en event den 3. juni 2017 kl. 12-15 med aktiviteter for børn og voksne på havnen. 

Kom og oplev Øresundsakvariet dissekere fisk, og se hvad fiskenes maver gemmer på. Hør hvordan man aldersbestemmer fisk, og se hvordan deres organer fungerer. Øresundsakvariet fortæller også om, hvordan plastik og andet affald påvirker de forskellige dyr i havet. Det er samtidig muligt at se skeletter fra diverse havdyr fanget i Øresund.  

Derudover vil der være dåsekast, skraldequiz med lykkehjul og mulighed for at hapse skraldet på havnen, og medarbejdere fra Gentofte Affald og Genbrug vil fortælle om affald i naturen.  

Der skyller rigtig meget affald fra havet op på ydermolen. I ugen op til arrangementet giver havnens medarbejdere derfor stenmolen en sommerrengøring. I denne forbindelse sætter vi en præmie på spil, hvis du kan gætte mængden af ugens indsamlede affald. 

Vi satser på godt vejr og mange gæster.